Zaterdaghulp gezocht voor in de winkel

Voor de zaterdag zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Dat kan zijn voor iedere zaterdag, een ochtend, een middag, een dag in de twee weken.

We hebben mensen nodig om te helpen in de winkel. Met voorkomende werkzaamheden zoals spullen aannemen en opruimen, helpen met sorteren van kleding, ophangen in de winkel, goederen in de winkel plaatsen, rondlopen en kijken of alles er nog netjes bij staat/hangt, evt. hulp bij de kassa. Uiteraard bestaat na verloop van tijd en bij geschiktheid de mogelijkheid om je werktijden uit te breiden naar andere dagen als je het leuk vindt (en wij jou ook leuk vinden).

We zijn een KringloopWarenhuis dat alleen maar met vrijwilligers werkt, de winst die we maken gaat allemaal naar goede doelen. De vrijwilligers mogen zelf meedenken en mee bepalen welke goede doelen dat zijn. We zijn allemaal trots op onze mooie organisatie en dat stralen we ook uit naar buiten toe. Het onderling contact tussen de medewerkers is heel erg goed en dat vinden we allemaal enorm belangrijk. Iedere medewerker heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en die respecteren we van elkaar.

PortAgora heeft duurzaamheid en respect voor het milieu hoog in het vaandel staan. Je hoeft geen specifieke kwaliteiten te hebben. Vooral zin hebben om je steentje bij te dragen aan de zogeheten circulaire economie en sociaal zijn. Dan zien we je heel graag bij onze gezellige club komen!

Lijkt het je leuk om de nieuwe collega van Frieda te worden? Stuur ons dan een mail, bel ons of loop gewoon binnen, je bent welkom.

D.J. Jittastraat 6 (achter de Westermarkt, naast de Action) tel.013-5457377, info@portagora.eu

 

  Goed voorbeeld doet goed volgen!!