PortAgora is een vrijwilligersorganisatie waar doorgaans ruim 50 vrijwilligers actief zijn. Er zijn volop mogelijkheden om je talenten, kennis en kunde in te zetten dan wel om nieuwe vaardigheden op te doen. Dit alles in een relaxte omgeving waar weinig druk op zit.

Bijdrage aan de circulaire economie
Vrijwilligers bij PortAgora dragen bij aan de circulaire economie en steunen met de opbrengst uit de winkel diverse maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland.

Altijd plaats
Er is altijd plaats voor nieuwe vrijwilligers op diverse afdelingen en voor diverse werkzaamheden, zoals: het ophalen en bezorgen van goederen, sorteren van kleding en andere goederen, het nakijken en repareren van elektrische apparaten, het etaleren en inrichten van de winkel, het bemensen van de koffiecorner, kassawerkzaamheden, schoonmaak, enz. Klik hier voor actuele, specifieke vacatures.

Interesse?
Mocht je interesse hebben in vrijwilligerswerk bij PortAgora neem dan contact op met Miriam Baeten door een mail te sturen naar info@portagora.eu of kom naar de winkel voor het maken van afspraak.

Ruimte voor stagiaires
PortAgora biedt in overleg ook ruimte voor stagiaires van diverse opleidingen van VMBO tot en met HBO. Heb je interesse in een stageplaats bij PortAgora, stuur dan een mail met je vragen en persoonlijke gegevens aan info@portagora.eu.