(laatst gewijzigd: 19-3-2021)

I.v.m. corona(maatregelen) is PortAgora, net als andere niet-essentiële winkels, tot nader bericht gesloten. Wel is het vanaf 10-2-2021 mogelijk om spullen die u online of in de etalage gezien hebt, te bestellen en op afspraak later af te halen.

——————————————————————————————
NB: vanaf 3-3-2021 is (fysiek) winkelen-op-afspraak mogelijk!
——————————————————————————————

(Hieronder) iets gezien wat u zou willen kopen? Bestel bij voorkeur via e-mail. Stuur een bericht aan info@portagora.eu met de volgende gegevens:

  • Uw naam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Het nummer (voor zover van toepassing), een korte omschrijving en (voor zover u bekend) de prijs van het artikel dat u zou willen kopen, en waar u het heeft gezien (voor zover van toepassing): etalage, online, …

Voor elk artikel geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.
Uiteraard kunt u ook per telefoon (013-5457377) of e-mail informeren naar de beschikbaarheid van artikelen die niet direct zichtbaar zijn in de (digitale) etalages.

Verzoeken om een artikel te kopen kunnen alleen per mail of telefoon worden gedaan; vragen/verzoeken via Whatsapp, Facebook/Messenger en andere (digitale) kanalen, kunnen we helaas niet beantwoorden.
De ontbrekende nummers zijn verkocht!

Afhalen en betalen van de artikelen kan tijdens de nu geldende openingstijden maar alleen op afspraak die we telefonisch of per mail met u maken.
U kunt zowel pinnen als contant betalen.

Wij nemen rondom de verkoop en afhaal alle corona-maatregelen in acht, en verzoeken u hetzelfde te doen.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

DIGITALE ETALAGE: