(laatst gewijzigd: 1-3-2021)

I.V.M. CORONA(-MAATREGELEN) NEMEN WIJ MOMENTEEL SELECTIEF SPULLEN AAN!

Hieronder een overzicht van wat we momenteel wel of niet aannemen.
Uiteraard is dit overzicht niet compleet en is het aan wijzigingen onderhevig. Twijfelt u of we de spullen die u wilt aanbieden, zullen aannemen, neem dan eerst even contact met ons op: 013-5457377 / info@portagora.eu. Als u ons mailt, is het handig als u, indien mogelijk, (een) foto(‘s) van de spullen die u aanbiedt, meestuurt.

NB: Op dit moment (1-3) zijn de (on)mogelijkheden om spullen die u voor ons in de aanbieding heeft, bij u thuis op te halen, helaas nog onduidelijk / wisselend. U kunt altijd even bellen of mailen (013-5457377 / info@portagora.eu) om te overleggen wat er op dat momenteel eventueel mogelijk is.
NB: Als u de spullen die u wilt doneren, zelf komt afgeven bij PortAgora, kunt u dat i.v.m. corona-maatregelen momenteel alleen bij de achteringang doen. 

Voor álle spullen die we in principe wel aannemen, gelden de ‘algemene’ (spel)regels/voorwaarden die (dus) altijd gelden; zie *** onder het overzicht.

*** Wij zijn blij met de spullen waar u afscheid van neemt! Maar om logistieke redenen kunnen we niet alles aannemen of bij u ophalen. Voor alle spullen die wij in de winkel of bij u thuis in ontvangst kunnen nemen, moet gelden dat ze verkoopbaar zijn. Voor ons betekent verkoopbaar:

  • de spullen zijn heel, compleet en schoon
  • de spullen zijn bruikbaar
  • de spullen zijn nog aantrekkelijk genoeg om snel/makkelijk weer verkocht te worden

In alle gevallen geldt: onze medewerker die uw spullen aanneemt of ophaalt, bepaalt ter plekke of ze voldoen aan onze criteria en dus of ze wel of niet worden aangenomen.

Klik hier voor info en plattegrond m.b.t. het inleveren van uw spullen bij PortAgora aan het Koningsplein